glitter

no

Mengenai Saya

Foto saya
kota damansara, selangor, Malaysia
salam..nama pnuh aku NorNajihah Bt Mohd Fuat..blh pgl aku najiha or jiha sje..aku ni sng je aku smple je idup aku tp kdg2 tu over la jugak...:D hermm thats all my intro...:)

najihah fuat

jieha fuat

Rabu, 13 April 2011

edit blog !

aku baru lps je edit blog alia ! soo..alia pny dh selesai aku editkn tgl blog adib, kecik n qama je ! korg pny nnt laa ok ! aku buat satu2 dlu ! nnt aku editkn jgk jgn risau laa..korg pn bknnya bkak pn kn :D n ntah reti or tak guna pn kn blog ni hee :D ! ok laa aku nk tdur a ! esk insallah aku edit korg pny pulak tau ! alia kau pny aku dh edit ok ! n jgn byk cmmnt ok ! tak lupa jgk blk td best laa g mkn gn korg, nnt kte mkn lg sma2 ok :D !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan